Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Άνεργος με 6 παιδιά στο...σκοτάδι!



«ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΔΕΗ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ»
Άνεργος πατέρας πέντε παιδιών, ο Σωτήρης Κλάπας, πήγε το πρωί της Τρίτης στη ΔΕΗ, προκειμένου να κάνει διακανονισμό για να ξεχρεώσει το ποσό των 2.000 ευρώ που οφείλει και να του συνδέσουν ξανά το...
ρεύμα στο σπίτι του. Ωστόσο, το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, ενώ όπως δήλωσε στην «Π» από το τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ, τον παρέπεμψαν στα κεντρικά, αφήνοντας τον ίδιο, τη σύζυγο του και τα 5 ανήλικα παιδιά του στο σκοτάδι. «Είμαι χωρίς ρεύμα από τον Ιούλιο. Χτες ήρθαν και ξήλωσαν τον μετρητή», ανέφερε εμφανώς απογοητευμένος ο ίδιος, ενώ την αγανάκτησή του εξέφρασε ο πεθερός του, τονίζοντας ότι ενώ έχουν τη διάθεση να πληρώσουν, δεν τους κάνουν κάποιο διακανονισμό για να τους διευκολύνουν και να μπορέσουν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν μέλη του ΠΑΜΕ ενημερώθηκαν για το γεγονός και έσπευσαν στη ΔΕΗ, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και να τη βοηθήσουν να λύσει το πρόβλημα. Οι ίδιοι απευθυνόμενοι στους αρμόδιους ζήτησαν να γίνει διακανονισμός, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα συμβάλουν και οι ίδιοι οικονομικά, ώστε να μπορέσει η οικογένεια να συγκεντρώσει κάποια χρήματα και να εξοφληθεί σιγά- σιγά το ποσό, ώστε να μην συνεχίσει να ζει κάτω από αυτές τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία, ύστερα από κάλεσμα της προϊστάμενης, όπως ανέφεραν οι παραβρισκόμενοι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
tvpatrida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου