Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Αποδοκιμασίες κατά Σκανδαλίδη στη Χίο


Στο μάτι του κυκλώνα των «αγανακτισμένων», βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, κατά την επίσκεψη του στη Χίο. Εμπορικός σύλλογος, κάτοικοι Κάμπου, καθηγητές ξένων γλωσσών αλλά και το ΠΑΜΕ, Συνασπισμός, ΑΝΤΑΡΣΥΑ του ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή. Ο υπουργός έφασε στο κτήριο στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, μία ώρα νωρίτερα από την προκαθορισμένη έναρξη του περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου συνοδευόμενος από τη Χιώτισσα υφυπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Ελπίδα Τσουρή. Έτσι οι λίγοι εκείνοι την ώρα συγκεντρωμένοι δεν τους πήραν είδηση και αφού είχαν μπει στο κτήριο προχώρησαν σε γιουχαΐσματα.
Λίγο μετά τις 2.00 μ.μ. όμως οι συγκεντρωμένοι έφτασαν τους 500, και με συνθήματα κυρίως από τους «Αγανακτισμένους» που έδιναν το ρυθμό χτυπώντας κατσαρόλες, αλλά και το ΠΑΜΕ, κατήγγειλαν την κυβερνητική πολιτική του μνημονίου. Οι δύο είσοδοι του κτηρίου φυλάσσονταν από δυνάμεις της Αστυνομίας και μάλιστα στην πίσω πλευρά η φρούρηση είχε ανατεθεί σε ομάδα 15 περίπου ανδρών των ΜΑΤ και μάλιστα με πλήρη εξάρτηση.
Αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων μπήκε στο κτίριο και έδωσε στον υπουργό υπόμνημα με τα αιτήματα τους
Οι συγκεντρωμένοι συνέχισαν να κρατούν κλειστή την οδό Πολυτεχνείου, μπροστά από το κτήριο της Περιφέρειας και έτσι ο υπουργός αποχώρησε από την πίσω πόρτα του μεγάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου