Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Χατζηθεοδώρου και Βλοντάκης στη Χίο!


Ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου ξανασμίγουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Χίου, η οποία με αυτή τη κίνηση θα ανέβει… επίπεδα!

Ο Χατζηθεοδώρου, παρά τις προτάσεις που είχε από Παρτιζάν, Βάσας και Σαβόνα, πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς δεν έχει δικαίωμα να πάρει άδεια άνευ αποδοχών από το Λιμενικό για ακόμη μία χρονιά. Οι δύο σπουδαίοι πολίστες φέρεται να έχουν συμφωνήσει με τη Χίο, η οποία ολοκληρώνει τις μεταγραφές της στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αντώνης Βλοντάκης έχει πει το «ναι» στην πρόταση της νησιώτικης ομάδας και περιμένει να συμφωνήσει και τυπικά ο φίλος του και πρώην αρχηγός του στον Ολυμπιακό. Ο Ambassador, όπως τον φωνάζουν στο Βελιγράδι, περιμένει ένα «ερυθρόλευκο» τηλέφωνο πριν βάλει την υπογραφή του στον ΝΟ Χίου, αλλά όσο αυτό δεν έρχεται… εκείνος απομακρύνεται.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αρχίσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν, περιμένοντας πρώτα τις εκλογές του Ερασιτέχνη. «Περίμενα να με πάρουν τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι τώρα δεν με έχει ενοχλήσει κανείς», τονίζει ο Χατζηθεοδώρου αναφέροντας παράλληλα πως: «Σκοπεύω να ξεμπερδέψω γρήγορα με το θέμα του συμβολαίου μου για να κάνω διακοπές, διότι κουράστηκα πολύ φέτος».

Από τη Χίο λένε πως στις επαφές τους δείχνει να έχει το μυαλό του στο Final Four, όμως για τη συνέχεια της καριέρας του ο Ολυμπιακός έχει το «πάνω χέρι» για συναισθηματικούς λόγους. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν δείξει να θέλει την επιστροφή του, τότε εκείνος θα μεταβεί στην Χίο μαζί με τον Αντώνη Βλοντάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου